изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 06:47 EEST
ДОБРУДЖА И ДУБЪЛЪТ НА ЛУДОГОРЕЦ ЩЕ ИГРАЯТ В РАЗГРАД    
СпортФутболистите на Добруджа, които се стягат за втория дял от първенството на Североизточната трета лига, ще проведат днес последната си контрола от зимната подготовка. Момчетата на Диян Божилов ще премерят сили с дублиращия състав на шампиона Лудогорец, като мачът ще се играе в Разград от 14.30 часа. Добрата новина от лагера на „жълто-зелените” е, че в отбора няма контузени състезатели.

Освен това стана известно, че Емил Стоянов, който бе на проби, е одобрен от треньорския екип и ще остане на стадион „Дружба”. 21-годишният халф дойде от Марек (Дупница).
Днешният двубой е шестата зимна проверка на добруджанци. Припомняме, че избраниците на Диян Божилов участваха в турнира „Балчик къп”, в който изиграха четири мача, като записаха равенство със Суворово 1:1 и три загуби - от Витоша (Бистрица) с 0:2, от Ботев (Враца) с 0:3 и от Лудогорец-2 с 0:1. В края на миналата седмица те отстъпиха на стадион „Дружба” на втородивизионния Черноморец (Балчик) 0:2.
Първенството в Североизточната трета лига ще бъде подновено на 24 февруари, когато в Добрич ще гостува съставът на Хитрино.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди