изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:33 EEST
Една година затвор за мъж, държал и разпространявал наркотици    
Ред и сигурностНаказание от 1 година „лишаване от свобода“ при първоначален общ режим ще търпи 25-годишният Драгомир П. от Добрич за държане и разпространение на наркотици. До наказанието се стигна, след като Окръжен съд - Добрич одобри споразумение, постигнато между подсъдимия и прокуратурата.

Мъжът, който вече е осъждан, се призна за виновен, че на 26 септември миналата година в Добрич без надлежно разрешително е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – амфетамин с  общо тегло 39. 57 грама на стойност 1187.10 лв.  и от тях по същото време и на същото място продал на купувач 1.87 грама амфетамин на стойност 56.10 лева.

             Подсъдимият признава, че на същата дата, без надлежно разрешително, е държал и 0.24 грама марихуана, на стойност 1.44 лева.

            За двете деяния той получи отделни наказания, като беше определено да изтърпи по-тежкото от тях.

            Мъжът декларира пред съда, че е съгласен с клаузите на постигнатото споразумение и се отказва от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред. Той прие да плати и направените по делото разноски в размер на 150.87 лева.

            Определението на Окръжен съд - Добрич е окончателно.

 

 Окръжен съд - Добрич

Връзки с обществеността

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди