изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:37 EEST
НЕЗЕМНА РАДОСТ СПОХОДИ ЖИТЕЛИТЕ НА КВАРТАЛА МЕЖДУ БОЛНИЦАТА И МАГАЗИН "БИЛЛА" В ДОБРИЧ    
НовиниНеземна радост в момента спохожда жителите на квартала между болницата и магазин "БИЛЛА" в Добрич. От апартаментите в по-високите етажи, особено където има малки деца, се чуват възгласи на възхищение към ръководството ли, към борда ли на директорите на "ВиК". Благословиите са отправени и към депутати, и към министри, и към кой ли не...


Докато добруджанци с възхищение и умиление слушаха управляващите политици по телевизиите как ни убеждава в устойчивото и стабилно развитие на държавата, особено, когато сега председателстваме Европейския съюз, липсата на вода започна да замъглява съзнанието им и да буди неприлични мисли и дори гласни изяви. Много майки в този момент не би трябвало да се чувства горди, че децата им са управляващи. Все пак има и надежда. В момента от време на време превалява и на балконите се изнасят легени и кофи, макар и да не се знае дали "ВиК" - Добрич, ще включи дъждавната вода в сметките, или не. Божа работа!
То не бяха пресконференции, заседания, обещания, срещи... А водата ту я има, ту я няма. Дори по-сигурно е да предвидиш дали ще спечелиш тройка от тотото, отколкото да бъдеш сигурен днес или утре в кои часове ще има или няма да има вода, а и тя ще бъде ли годна за пиене и готвене.
Такъв е животът!
Началници има. Високи, високи заплати има. Планове и планчета има. Няма вода!
Иначе се развиваме устойчиво и стабилно! Убеждават ни, че било възходящо. Що така не ни се вярва и си мислим погрешно, че стабилно и устойчиво се развиваме низходящо?


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.65 секунди