изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:10 EEST
Владимир Путин демонстрира руската военна мощ    
По света На Запад неправилно оцениха възможностите на Русия и нашата икономика. Това каза в посланието си до Федералното събрание президентът Владимир Путин. Той посочи, че излизането на САЩ от договора по Противовъздушната отбрана е било причина за ответна реакция.



"САЩ засилват противоракетната отбрана, създават нови райони, където системите на ПРО са дислоцирани и в крайна сметка това щеше да доведе до обезценяване на ядрения арсенал на Русия. И ни заставиха да реагираме", каза президентът.

Според него, Русия работи над перспективно оръжие, оръжие на бъдещето. Например нови поколения ракети като тежката междуконтинентална ракета "Сармат", за която никакви ПРО не са заплаха.

Руският президент илюстрира думите си с видео, на което се вижда как ракети поразяват цели на земята. Путин представи и нов ракетен комплекс - "Кинжал" и обяви, че за още няколко нови крилати ракети не са измислени наименования.

"В недалечно бъдеще на въоръжение в руската армия ще бъдат най-нови комплекси от ракети. Такива, каквито няма още в нито една друга държава", каза още руският лидер.

Той се обърна към световните лидери - "Никой не искаше досега да ни слуша. Послушайте ни сега".

Путин предупреди, че всичко, показано във видеото, вече е реалност и е на въоръжение в руската армия, включително и лазерни оръжия. Но уточни, че Русия няма да напада никоя друга държава.
dir.bg


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди