изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:56 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 МАРТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 3 МАРТ /ВИДЕО/





ОВЕН - Добре ще организирате и подреждате всички, но дали на тях това ще им хареса? Повече ще говорите, отколкото да правите нещо съществено, но дали ще има кой да ви слуша...

ТЕЛЕЦ - Днес ще привлечете вниманието с неподправеното си чувство за хумор. Не прекалявайте с пикантните шегички все пак. Направете нещо вълнуващо, все пак лятото е сезонът и на безразсъдствата.

БЛИЗНАЦИ - Не разпилявайте парите с лека рака, бъдете по-премерени. Ако любимия ви се сърди, потърсете проблема и в себе си. Май прекалявате с изискванията си.

РАК - Прекалено много мислите преди да действате, при все че ви изгарят толкова силни чувства. Не бъдете толкова плахи, направете първата крачка. Не се подмотвайте, днес нещата ще стават твърде бързо.

ЛЪВ - Май ще се наложи поне за кратко да не давате израз на чувствата си пред много хора, за да не злепоставите партньора си, а и самите себе си. Днес е най-добре да сте далеч от хорските очи.

ДЕВА - Не се залавяйте да подреждате нещата у дома си, а излезте навън и се забавлявайте. Днес може да ви изненада точно човекът, на когото най-много държите.

ВЕЗНИ - Искате да заплените нечие сърце, но никой не може да разбере, а най-малко онзи, към когото се стремите. Действайте по-леко – изпращайте смс-и, картички, направете така, че да ви забележат.

СКОРПИОН - Искате да ви признаят и да ви се възхитят, но първо го заслужете. Следвайте инстинкта си и действате, но не забравяйте, че има и морални норми. Внимавайте за всичко, което става около вас.

СТРЕЛЕЦ - Днес особено силно ви привлича един човек, макар да нямате сериозни намерения. Бъдете честни, ако искате нещата да се развият добре. Не е препоръчително да пътувате точно днес.

КОЗИРОГ - Днес ще сте по-скоро дървени философи, отколкото хора, на които може да се разчита. Ще ви забележи подходящият човек, и това ако не е късмет, но се дръжте адекватно, не теоретизирайте.

ВОДОЛЕЙ - Впускате се с главата напред във всичко, с което се залавяте. Точно това привлича хората към вас. А пък вие ще можете да изберете, когото си пожелаете.

РИБИ - Ще ви е особено трудно да прекарате дори една минута без любимия човек до вас. Не ставайте толкова зависими, дайте му възможност да подиша малко, все пак сте големи хора вече.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.21 секунди