изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:41 EEST
СНЕГЪТ И ПОЛЕДИЦАТА НЕ СПРЯХА КРАДЦИТЕ    
Ред и сигурностМножество кражби са извършени на територията на областта през последните дни, когато пътищата бяха затваряни заради сняг, виелици и поледица.


Чрез взлом на прозорец крадец е проникнал в частен имот на територията на град Каварна и е отнесъл строителен куфар с намиращите се в него ръчни инструменти и крепежни елементи.
Кражба е извършена и в складово помещение в района на ж.к. „Балик” в град Добрич. По данни на тъжителя, неизвестно лице е извършило кражба на 2 броя ръчни електрически инструмента и около 50 м електрически проводник.
На 5 март, около 07.30 часа, е получено съобщение за извършена взломна кражба на кафеавтомат, монтиран по ул. „Силистра” в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на монетник със сумата от 80 лева и касов апарат.
Същия ден е извършена кражба на 200 метра положен подземен кабел със сечение 3х2,5 в района на къмпинг „Добруджа” в град Шабла.
Жител на село Владимирово остана без 4 кубика дърва за огрев, след като крадец проникна в дома му и ги задигна, заедно с метални елементи.
Неизвестен извършител е отворил със специално устройство търговски обект, намиращ се на пл. „Свобода” в град Добрич и е отмъкнал 95 лева оборотни пари.
От всички регистрирани кражби са заловени само двама от крадците. На 3 март, около 05.10 часа, в момент на извършване на кражба от частен имот в град Каварна, са заловени двама извършители. На място е установено, че криминално проявеният Д.Д., на 21 години, от село Видно и малолетният Д.Д., на 13 г., от град Каварна, са проникнали на втория етаж в имота и са направили опит за кражба на лични вещи и ръчни инструменти. По случая е  образувано бързо полицейско производство. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.70 секунди