изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:38 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 11-12.03.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 11-12.03.2018





На 10 март, около 11:15 часа е получено съобщение за извършена домова кражба от частен имот по ул. „Ген. Колев” в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на диамантни и златни накити с общо тегло около 130 грама и сумата от 15 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 10 март, около 09:05 часа се тъжи З.Г. (29 г.) от с. Дъбрава, обл. Добрич. По данни на тъжителката за времето от 8 март до 9 март, неизвестен извършител е срязъл четири броя гуми, унищожил мек таван и надрал с остър предмет лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, паркиран в с. Дъбрава. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 11 март, около 01:30 часа е получено съобщение за вероятно отровено куче в частен имот, находящ се в град Каварна. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 10 март, около 14:00 часа в с. Карапелит, обл. Добрич. е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, управляван от криминално проявения С.С. (23 г.) от с. Карапелит. В хода на проверката е установено, че МПС не е регистрирано по надлежния реди и водача на автомобила не притежава СУМПС. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 10 март, по ул. „Георги Кирков” в град Добрич е извършена проверка на С.Д. (27 г.) и криминално проявения Е.И. (24 г.), и двамата от град Добрич. В хода на проверката в двамата мъже са установени бяло прахообразно вещество с тегло 0,7 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. Задържани за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

 

На 10 март, около 13:00 часа е получено съобщение за нанесен побой над 30-годишен мъж в с. Козлодуйци, обл. Добрич. От проведените ОИМ и ПСД са установени извършителите на деянието криминално проявените А.С. (34 г.) от град Ген. Тошево, К.С. (37 г.) и Е.М. (33 г.), и двамата от с. Ломница, обл. Добрич. Работата по случая продължава по описа на Второ РУ МВР Добрич в условията на досъдебно производство.

На 11 март, около 11:55 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. „Русия” в град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от И.Б. (77 г.) от град Добрич не пропуска пресичащата на пешеходна пътека Я.У. (75 г.) от град Добрич. Вследствие на възникналото ПТП жената е настанена в МБАЛ Добрич с фрактура на лява подбедрица, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 11 март, около 21:20 часа по бул. Русия” в град Добрич е спрян за проверка на лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амефатамин и метаамфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Д.Д. (20 г.) от град Добрич. По случая  е образувано бързо полицейско производство.

 

На 11 март, около 09:15 часа в района на ж.к. „Иглика” в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. В хода на проверката водача на автомобила предава суха тревна маса с тегло 0,4 грама ,реагираща на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан А.С. (32 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 11 март, около 22:30 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения Г.П )30 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,4 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 11 март, около 22:15 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения Л.Л. (29 г.) от с. Дончево, обл. Добрич. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амефатамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 8 март, около 03:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на РСПАБ в град Добрич. На място е установено, че между ел. стълб и ограда е катастрофирал лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. На местопроизшествието не е установен водача на МПС. От проведените ОИМ и ПСД е установен водача на МПС С.Д. (40 г.) от с. Полк. Минково, обл. Добрич. Същия категорично заявява, че не е предоставял за ползване МПС и не го е управлявал. По негови данни МПС е обект на ПЗО.

От проведените ОИМ и ПСД от полицейските служители е установено, че С.Д. е предоставил автомобила си за управление на неправоспособния Д.С. (24 г.) от град Добрич, който впоследствие е самокатастрофирал. Двамата са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.72 секунди