изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:31 EEST
МВР съобщи за кървава катастрофа със загинал и тежко ранени    
Новини Един е загинал, а други двама са сериозно ранени при катастрофа в Пазарджик. Това съобщават от МВР. Инцидентът е станал около 19:00 часа вчера, в подходите към надлез до жп гарата на града. 45-годишният В.Ж. от пазарджишкото село Динката управлявал товарен влекач "ДАФ" с ремарке, натоварено с едрогабаритна техника.

Той спрял поради авария в автокомпозицията, като включил аварийни светлини и отишъл в задната част на ремаркето да провери състоянието на товара. В този момент върху шофьора връхлетял микробус "Рено", управляван от 73-годишния А. Г. от Ихтиман, като след това бусът се ударил челно в автокомпозицията. Възрастният водач на микробуса е починал на място. Съпругата му Т. Г.- на 70 години, която пътувала с него и шофьора на камиона В. Ж. са настанени в МБАЛ-Пазарджик с различни травми и наранявания. Мъжът е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Изясняват се причините довели до тежкия пътен инцидент.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди