изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:54 EEST
СЕНЗАЦИОНЕН ЗАПИС НА ТРЪНСКИЯ УБИЕЦ; ЕКШЪН В СОФИЯ - МНОГО ФАЛШИВИ ЕВРО И МНОГО ДРОГА    
НовиниБНТ излъчи сензационен запис с гласа на убиеца от Трън Асен Илиев. В него той заплашва, че ще убие Клара, ако тя не каже истината. При стрелбата в центъра на Трън миналата седмица Асен Илиев уби друго момиче от дома за деца – 15-годишната Лили, и рани Клара и Емил. В четвъртък двете пострадали деца бяха изписани от пернишката болница. Ранената Клара всъщност е била мишената на 67-годишния Асен Илиев.

Потвърждава го запис от GSM, който синът на Асен е получил в деня на погребението от приятел на баща му. В деня на убийството, от пернишката полиция съобщиха, че именно през август е получена информация срещу Асен Илиев за изнасилване на дете от дома в Трън. В последствие дознанието е преквалифицирано като блудство и предадено в Районната прокуратура в града. Иво Илиев твърди, че баща му е бил изнудван от Клара.
На въпроса дали е искала пари от Асен, Клара отказва да отговори. Версията за изнудване не изключва и братовчедката на Клара. Тя също е израснала в дома в Трън. Години наред се опитвала да предпази Клара от опасностите на улицата и от Асен.

******************      
Голямо количество наркотици и 350 хиляди фалшиви евро са били задържани късно снощи при спецакция на Главната дирекция за борба с организираната престъпност.  Полицейската операция е извършена в района на „Петте кьошета”, на ъгъла на булевардите „Пенчо Славейков” и „Прага”. Двама души са били задържани по време на сделката за покупко-продажба на фалшиви евро. Това са 41-годишният Х. И. Б. (продавачът) и С. С. И., на 40 години. Те са криминално проявени, но за първи път ги хващат с фалшиви пари. При направения обиск в сградата на басейна са били открити еврото-менте. Операцията е съвместна между България, Холандия и Австрия. Разбита е била и печатница за фалшиви документи. Открити са още – незаконно оръжие и 200 дози бяло прахообразно вещество, което ще бъде анализирано.
НДТ – 21 март 2008 г.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди