изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:27 EEST
ЗАЛОВИХА ГО. СПИПАХА КРАДЕЦА, ОБИРАЛ МАГАЗИНИ СЪС СОТ    
Ред и сигурностЗаловен е крадецът, който реализира серия успешни обири от търговски обекти в центъра на града, охранявани със СОТ, научи НДТ. Това е 31-годишният Я. Д. от Добрич, който е спипан малко преди да нахлуе в търговски обект по ул. „Васил Левски”. Според информация от полицията, на 22 март, около 04.25 часа, той е задържан непосредствено преди да проникне чрез взлом на алуминиева врата в офиса.

Я. Д. е криминално проявен. Работата по установяване и документиране на цялостната му престъпна дейност продължава.
31-годишният мъж изправи на нокти и полиция, и охранителната фирма, в чиито обекти се извършваха обирите. Я.Д. действаше предимно през нощта. Той проникваше в магазините, като задействаше алармата. Автомобил на охранителната фирма се появяваше след няколко минути, а дежурните установяваха, че обектът е заключен, витрините са непокътнати и наоколо всичко е спокойно. Едва на сутринта търговецът откриваше, че от вътрешната част на витрината му са изчезнали всички луксозни парфюми, луксозни стоки или парите от оборота.
На Я. Д. му е взета постоянна мярка „ задържане под стража”. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди