изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:19 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 МАРТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 26 МАРТ /ВИДЕО/











ОВЕН

Доброто организиране на делата ви ще ви дава увереност, че нищо важно няма да ви се изплъзне от погледа днес. В делови план ви очакват срещи и вземане на решения, чийто краен резултат ще зависи най-вече от вас. Преследвайте целите си с убеденост, търпение и вяра в собствените ви сили и успех.

ТЕЛЕЦ

Днес ще ви е необходимо доста търпение, за да се справите с нещата, които ви очакват, затова още от сутринта подходите спокойно към работата си. Можете да разчитате за съвет на ваш близък приятел и ако ви се наложи, не се колебайте да го сторите.

БЛИЗНАЦИ

Ще разберете, че някой се опитва да ви мами и може да покажете агресивната си страна днес. Опитайте се да устоите на изкушението да преминете границите на възпитанието. Възможно е да реагирате негативно и спрямо партньора си заради ваши съмнения.
РАК
Станете внимателни в отношението си с околните, възможно е неволно да нараните някой. Също не е препоръчително да сте щедри на обещания и на средства. Започващата ви работа по нов проект налага вашата повишена концентрация. Избягвайте дразнителите и не правете драми от несъществени неща.

ЛЪВ

Високите ви цели поддържат духа ви в кондиция и готовност за действие. На работното място ще покажете знания и опит, което ще се отрази на възнаграждението ви. Желанията и амбициите ви са по-силни, отколкото предполагате, за това и няма да чувствате умора. Бъдете тактични и потиснете раздразнението си към онези, които стоят по-ниско от вас.

ДЕВА

Говорете по-малко за себе си и повече слушайте колегите си. Те също има с какво да се похвалят и повече се вълнуват от това вие да чуете за успехите им, отколкото те да слушат за вашите. За тях споменавайте, само ако ви питат. Това е една от тайните, ако искате да сте уважавани в службата, пък и не само там. Задава се една значима връзка и ако сте по-грижовни няма да се лишите от романтични преживявания.



ВЕЗНИ

Жадни сте за любов и тази липса днес може леко да ви натъжи. Недейте да унивате, а се заемете с работните си задачи. Действайте бавно в любовта. Овладейте хаоса около вас, подредете мислите си и съвсем скоро всичко ще се нареди.

СКОРПИОН

Неразположения и нервност са сред възможните емоции за някои от вас. Може би заслуга за това има и обкръжението ви – хора, които малко или много ви натоварват. Помислете и за собственото си поведение, дали не пресирате другите с него и какво печелите от това? Финансови приходи за други.

СТРЕЛЕЦ

Способността ви да бъдете в унисон с мислите и чувствата на другите, ще ви помогне днес. Най-важното е, че ще имате възможност да постигнете всичко, което сте си набелязали и ще направите нещо за тези, които имат отчаяна нужда от помощ.

КОЗИРОГ

Ако прекалите с алкохола днес, утре горчиво ще съжалявате. Проявете разум и не се увличайте. Споделете времето си с любимия човек и му засвидетелствайте обичта си. В момента той има нужда от това. Не рискувайте капитала си днес и не залагайте излишно. Късметът ще бъде при вас през следващите дни.


ВОДОЛЕЙ

Повечето от вас днес са подвластни на емоциите, които по-скоро ще вредят на работата ви отколкото обратното. Постарайте се да не допускате това да се случи, тъй като ще има ситуации, в които трябва да сте напълно съсредоточени. Не се колебайте по отношение на нещо което вече сте решили, тъй като провокациите са неоснователни.

РИБИ

С нещо ще се чувствате затруднени и няма да може да се съсредоточите върху конкретна задача. Не се натоварвайте излишно с проблемите на хората около вас, това няма да ви е от полза. Намерете време само за себе си и едва когато си починете, се заемете с нещата, които изискват другите от вас.



Best Movie Ballads / Най-добрите балади от филми

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди