изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:37 EEST
КОНТУЗИЯ ВАДИ ДЕСПОДОВ ОТ ТИТУЛЯРИТЕ ЗА ДЕРБИТО    
Спорт

Четирима играчи на ЦСКА-София ще пропуснат днешния полуфинален двубой с Левски от турнира за Купата на България. Освен наказаните Жеферсон, Станислав Манолев и Фернандо Каранга, извън сметките остава и Кирил Десподов. Крилото има контузия в глезена от мача с Лудогорец на 6 април (2:3), като болките не са отшумели. Той тренира само на облекчен режим след срещата в Разград. Затова е малко вероятно Десподов да започне като титуляр. Той обаче може да попадне в групата и да се появи на терена като резерва.



В двубоя с Лудогорец Десподов беше заменен принудително малко след началото на второто полувреме. Предвид неговата контузия дясно крило срещу Левски ще е Едвин Джеси, а отляво ще действа Рафаел Енрике. Най-вероятно двамата ще си разменят местата, както беше и при победата с 4:1 над Ботев (Пловдив).

По състава има една сериозна дилема - дали игралият неубедително в Разград Божидар Чорбаджийски да стартира, или да бъде заменен от Александър Барт. Предвид наказанията на бековете Манолев и Жеферсон крайни бранители срещу Левски ще са Александър Дюлгеров отдясно и Александър Георгиев - отляво. За Георгиев това ще е 4-и мач като титуляр през този сезон - той стартира при 1:1 със Славия и 2:0 над Дунав за първенство, както и при 4:1 над Несебър за Купата. Георгиев вече е бил титуляр във Вечното дерби - през октомври 2016 година за първенство (1:1), но тогава действаше  като ляво крило.

Наказани само за двубоя с Левски са Жеферсон и Манолев, а Каранга ще пропусне и домакинството на Верея (Стара Загора) за първенство в събота. При жълт картон в дербито пък Кристиян Малинов ще бъде санкциониран за 3 мача - с Верея, Левски и Берое, всичките от Първа лига.

Днешният мач за Купата е от 18.00 часа, а главен съдия ще е Ивайло Стоянов.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди