изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:20 EEST
ДА ПОСЛЕДВАМЕ ЧЕЛНИЯ ОПИТ НА ВАРНЕНЦИ    
Общество Вчера Радио Варна информира слушателите – послушни и непослушни:
„Единственото в света голф игрище с хиляда дупки откриха днес жителите на село Климентово. Инициативата е на нестандартно мислещия варненец Росен Марков, който е роден в селото.
Игрището всъщност е 4-километровата отсечка от началото на разклона на пътя до селото.



Цялостно асфалтиране там е имало през далечната 1988-ма година, заяви за Радио Варна бившият кмет на селото и настоящ общински съветник от ГЕРБ Христо Михов.
Периодично дупките се закърпват, но това не решава проблема и състоянието на пътя е ужасно, споделиха жители на Климентово.
Децата ни не искат да идват на село, защото си разбиват колите, добавиха възрастните обитатели на селото. Част от англичаните, които живеят в Климентово, си продавали имотите по същата тази причина.“
В Добричка област можем да ползваме челния варненски опит и да направим първата област-голфигрище и да кандидатстваме с проекта си за РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС. При това съвместно с Румъния, тъй като нейните „голфъри“ през цялото лято ще пътуват по „голфалеите“ за Албена и Балчик. Можем да им вземаме и туристическа такса, 99 процента от която да привеждаме на София, за да се преустройва в европейска столица.
Задължително ще трябва да поставим бариери на международния път в отсечката млекокомбинат – квартал „Балик“ /обиколното на Добрич/, където за „голфърите“ ще даваме срещу солидно заплащане противогази, за да ги предпазим от праховите частици на проточилото се вече близо половин година европейско строителство, на европейска отсечка от европейски път. Отсечката можем да дадем и на концесия на производителите на прахосмукачки, за да изпитват точно тук електроуредите си, които след това да продават на половин цена на добричлии.
Голфът е бъдещето на добруджанските пътища.
Добруджанци, ставайте голфъри и инвестирайте за бъдещето на вашите деца в стотиците хиляди дупки и дупкища по села и градове. Управляващите са с вас!!!
НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди