изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:05 EEST
КОЛИ ПРОПАДАТ В ШАХТА КРАЙ ГРАДСКИЯ ПАРК    
НовиниШахта за отводняване без решетки в началото на Градския парк се превръща в капан за автомобили и велосипеди, жалваха се в социалната мрежа потърпевши добричлии. Шахтата се намира от страната на „Гаази Баба“. Жулиета Радева обяснява, че при опит да паркира автомобила си, едната гума пропаднала в шахтата. „Искам да кажа едно голямо Благодаря! на младите хора, които ни помогнаха тази вечер. Вътре бяхме с малко дете. Не знам какво щяхме да правим, ако не бяха те“, пише дамата.



Оказва се, че проблемът не е от вчера, а от близо една година. Според други потърпевши, решетките са счупени на фестивала „Добрич мези“. Десислава Първанова пък споделя, че преди една година й се случило същото и отново хора са й помогнали да си изкара колата. Гумата й била разкъсана, а джантата – изкривена.
В началото на месеца друг автомобил отново паднал в шахтата. Четирима млади мъже повдигнали колата и сменили спуканата гума, която била нова – само на 5 дни, но вече за нищо не ставала. „Момчетата се усмихваха и повториха три пъти, че се случвало често. Мислех, че го казват ей така, да смекчат нелепата ситуация. Там със сигурност е подходящо да си отвориш гумарница“, споделя друга пострадала дама.
На 24 юли миналата година автомобилът на друга добричлийка пропаднал в шахтата. В колата били двете й малки деца. Наложило се да вика „Пътна помощ“. Подала иск срещу Община Добрич и я осъдила да й се заплатят  щетите.
За съжаление, подобни случаи има често, казват добричлии. През тази шахта минават деца с велосипеди и майки с колички. Деца бягат, карат ролери. Родители идват с автомобилите си да приберат малчуганите от скейт парка. Трябва ли да пострада някое дете или велосипедист, та да се вземат някакви мерки, питат добричлии. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди