изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:29 EEST
Башар Рахал заби нож в сърцето на жена си, гаврата е жестока!    
Светска клюка Башар Рахал е отличен актьор, но като съпруг е безобразен. Звездата от куп филми и сериали кръшка на поразия на жена си Калина и дори не се крие. Той може би си мисли, че половинката му няма да научи за изневерите му, тъй като живее в далечна Америка, пише "Уикенд". Онзи ден Башар отново бе заловен от папараци с чужда жена. Прелюбодеецът редицивист се разходи по централния столичен булевард „Витошка” със засукана брюнетка и кучето си.


Двамата крачиха десетина минути по пешеходната улица, след което седнаха в едно от лъскавите кафенета, за да пийнат фреш и кафе. По всичко личеше, че на Рахал компанията на хубавицата му е у много приятна и между двамата има химия. Актьорът с ливански корени буквално сияеше, докато си бъбреше със сексапилната девойка. Башо започна да кръшка на съпругата си преди 7 години, когато получи покана да участва в сериала „Стъклен дом”. Оттогава досега той е имал афери с Елен Колева, Ралица Паскалева и много други знайни и незнайни хубавици. Злите езици го подозираха, че е бил интимен и с Яна Маринова. Последното обаче едва ли е вярно, предвид яките мускули на Тихомир Винчев – мъжът на ослепителната актриса и продуцентка. „Башо не се страхува от жена си. Когато в медиите излязат информации за негови флиртове и прелюбодейства, той ги представя на Калина като измислици на жълтата преса. Затова и тя още не му е била окончателно шута”, коментират аркашки поведението на своя разкрепостен колега. От съпругата си Рахал има две дъщери, припомнят запознати със семейното му поведение. Индия и Клои живеят в САЩ с майка си.
https://www.blitz.bg
  1. Собствениците на Audi изневеряват най-много на партньора или партньорката си/снимки 18+/
  2. Петте най-чести причини жените да изневеряват
  3. 6-те повратни точки за всеки брак
  4. Анатомия на изневярата
  5. Кога жената отива в чужди мъжки ръце
  6. 16 сигурни знака, че той ви изневерява
  7. Разкриха кои половинки са склонни към кръшкане
  8. 10-те златни правила на успешната прелюбодейка
  9. Проститутка разкрива петте признака, по които да познаете, че мъжът ви кръшка
  10. Как жените „принуждават“ мъжете да им изневеряват

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди