изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:38 EEST
Апокалипсис на Балканите: Градушка удари Пловдив, потоп помете Анкара, а сега в Солун… (ВИДЕО)    
Новини Времето на Балканите наистина полудя и направи куп поразии. Преди няколко дни потоп, какъвто не бе виждан в последните 500 години, удари турската столица Анкара. Днес силна градушка помля Пловдив, а преди минути се разбра, че времето и в гръцкия пристанищен град Солун е страшно. Той бе ударен от силен вятър, дъжд и градушка. Голямото количество вода превърна улиците на Солун в реки и предизвика транспортен хаос, особено по крайбрежните улици и булеварди.

Наводнени са голям брой къщи и сгради, включително тази на общината. Към момента се съобщава за един ранен – жена, която е била повалена от водата. От потънали във водата автомобили са спасени четирима души. В центъра на Солун е прекъснато електроподаването, има и проблеми с водоснабдяването, а там, където не е спряна, течащата вода е мръсна, уточнява Фокус. Има закъснения на полетите на международното летище „Македония", а за определено време движението на въздушния трафик бе изцяло преустановен. Метеоролозите издадоха предупреждение за буря с дъжд, градушка и вятър за по-голямата част от Гърция и островите, което ще остане в сила и за петък.
https://www.blitz.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди