изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:08 EEST
Поредна мистерия с изчезнал българин зад граница!    
Новини Българи мистериозно изчезват зад граница. Това впечатление остава във всички заради зачестилите новини на липсващи нашенци, които са напуснали пределите на България. От повече от месец няколко българки потънаха в дън земя на гръцкия остров Крит. Малко след това се появи притеснителната информация, че нашенецът Христо Ангелов е кацнал в английския град Лутън, а после дирите му се губят.

За съжаление се разбра, че мъжът е починал от инфаркт. Сега се появи поредна притеснителна информация за изчезнал нашенец на Острова.

Публикуваме апела на българката Мадлена Трифонова, която разпространи информация за свой близък - Павлин Станев - чийто дири са изчезнали в Лондон. Публикуваме нейния апел в групата "Бг Хелп Лондон" , без редакторска информация: "Издирва се ПАВЛИН СТАНЕВ. Моля разпространете и всеки, който някога някъде е работил с вего и има каквато и да е информация да се обади на 101 или да ми пише на лични.Момчето е работело като сервитьор/кетеринг през агенции на различни места. Последният известен адрес е в Shadwell. Моля ви дори да се обадите в полицията да ми пишете и на лични, защото полицията не винаги съобщава всички нишки на близките. А нещо дори и дребно може да се окаже от помощ. Близките провеждат и собствено издирване. Моля споделяйте. Все някой някога някъде го е виждал. Дори и незначителна инфо да имате пишете ми, да можем да построим мозайката. Благодаря".
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди