изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:59 EEST
Пак катастрофа с ТИР в Пловдивско – отбиват колите през нивите    
Новини ТИР се е сблъскал с лек автомобил на главния път Пловдив-Карлово в пловдивското село Песнопой, съобщиха за БЛИЦ читатели. От полицията потвърдиха за поредния инцидент. От там обясниха, че за щастие този път жертви и тежко ранени няма. Все още не е знае кой е виновен за мелето. Читатели съобщиха, че полицейски патрули отбиват движещите се автомобили през нивята, за да могат да заобиколят района на инцидента и да продължат пътя си.

БЛИЦ припомня, че само вчера трима души загинаха по пловдивските пътища при пътни инциденти. Шофьори на градски автобус 93 почина, докато управляваше рейса край Пловдив, а двама млади – мъж и жена по на около 30 години, станаха жертви на сблъсък с ТИР на магистрала „Тракия”. Сигналът е получен в полицията около 10.15 часа. Катастрофата е настъпила между лек автомобил "Лада", лек автомобил "Ауди" и ТИР. Няма пострадали хора. Отработена е по административен ред.

https://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди