изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:09 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА




  • НАРИЧАТ Я ДОБРУДЖАНСКИЯ СЛАВЕЙ. И днес Галина Дурмушлийска ще получи безброй поздрави – от всички, които обичат сладкогласните й песни. Да е здрава, да продължи да ни радва с уникалните си изпълнения на български фолклор, да успява във всичко, добро, с което се заеме и да бъде обичана и щастлива – желаем на рожденичката ние от НДТ!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Дочка Костадинова. И макар дамата отдавна да живее и работи с столицата, тя всеки ден се информира за онова, което се случва в нейния Добрич. Така че – сто процента, ще получи нашите поздрави и пожелания за здраве, усмивки, добро и светлина, които да съпътстват и делниците, и празниците й!!
  • РОЖДЕНИЧКА ДНЕС е Лиляна Лазарова-Вълчанова – преподавател по немски и английски език в ЕГ „Гео Милев”. Да е здрава, да се радва на обичта на съпруга си и усмивките и успехите на двете си прекрасни момиченца – Катя и Нана, да е все така уважавана от колеги и ученици. И да й се случват само добри неща – са пожеланията от всички от НДТ, които от сърце поздравяваме Лили на нейния празник!


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди