изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:47 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 ЮНИ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 9 ЮНИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Следвайки природата си, няма да пренебрегвате собствената си преценка и ще спечелите в конфликтна ситуация. Ще се стараете и да сте повече пестеливи.

ТЕЛЕЦ –  В подкрепа на делата си ще подновите стари познанства и връзки. Други ще създадат нови, които ще се превърнат в добра основа за бъдещо сътрудничество.

БЛИЗНАЦИ - Стараейки се да разбирате и вниквате в позицията на хората около себе си, ще ви бъде по-лесно да предугаждате ходовете им, а от там и да изграждате стратегията си.

РАК - Повечето от вас ще постигнат резултатите, за които се бориха през последните дни. Изграденото доверие ще послужи като трамплин в професионалното ви развитие, но в крайна сметка това е целта ви.

ЛЪВ - Ще се почувствате тонизирани и ще подобрите физическата си форма, ако отделите време и за спорт.

ДЕВА – Променливото ви настроение днес затруднява околните да контактуват с вас. Концентрирайте се напълно в работата си, за да не се поддавате на емоциите.



ВЕЗНИ - Действайте обаче едва когато сте обмислили всичко добре, тъй като в противен случай може да съжалявате за допуснати грешки.

СКОРПИОН - Повечето от вас днес са заети с професионални ангажименти, които не търпят отлагане. Добре ще е ако действате самостоятелно и се постараете да се избързвате прекалено много.

СТРЕЛЕЦ - Устремени сте към целта си и мнението на околните не е фактор, който би ви възпрял. Ако все пак помежду ви съществуват разногласия е добре да ги изгладите, за да се чувствате по-спокойни и съсредоточени в работата си.

КОЗИРОГ – Ще се насладите на успехи, за които сте работили много и ги приемате удовлетворени от себе си. Нищо случайно не съзирате във възхода, който бележите, напротив.

ВОДОЛЕЙ - Възможни са промени в плана ви за днес, породени от настъпилите развития около вас. Други ще ви поставят условия, с които ще се съобразите, колкото и това да не е по волята ви.

РИБИ - Отдавна сте доказали, че никакви трудности не могат да ви откажат от стремежа ви да се развивате и доказвате в посоката, която предпочитате.

Как да елиминираш съперницата си

Зодиите: Каква нечиста сила сте?

Флирт според зодията – как го правят мъжете


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди