изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:49 EEST
Трагичен инцидент тази сутрин в Русе    
Новини Пешеходец загина на международния булевард "България" в Русе при катастрофа, съобщиха от МВР. Сигнал за инцидента е подаден в 7:48 часа тази сутрин. По първоначална информация мъжът е пресичал забранения за пешеходци булевард, когато бил блъснат от автомобил "Опел", шофиран от 26-годишен младеж.

На мястото на произшествието се извършва оглед. Тепърва ще се установяват причините за инцидента. Движението в участъка, в посока София, е затруднено и се регулира от екипи на полицията.
https://www.blitz.bg

Он НДТ ще добавим, че също тази сутрин, малко след 9.00 часа, подобна трагедия можеше да стане и на кръстовището "Кирил и Методий" - "Сан Стефано" в Добрич. На пешеходната пътека бяхме трима /възрастна жена бе с две патерици/, а пред нас /в края на пътеката/ профуча тъмен джип Тх0476АК, при това шофьорът говореше и по мобилния си телефон. Време е вече на това кръстовище да се постави камера на МВР. Кръстовището се наблюдава от камера на телевизията, но тя няма касателство към нарушенията, които тук са просто едно всекидневие.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди