изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:22 EEST
МИКРОБУС С ПЪТНИЦИ СЕ НАНИЗА НА ТИР ПО ПЪТЯ ДОБРИЧ-ВАРНА /ОБНОВЕНА/    
Новини
Тежка катастрофа, станала вчера по пътя Добрич – Варна, се размина със загинали. Днес очакваме официална информация от полицията, но очевидци, които ни изпратиха и снимките /можете да ги видите на сайта ни ndtnews.hopto.org/, буквално споделиха, че Господ е бдял над главите на пътуващите.Най-вероятната причина е неочаквано спиране на тира, пред който е имало пътностроителна машина. Шофьорът на добричкия микробус не е успял да реагира на време и се е нанизал в тира.








Веднага на мястото на автопроизшествието са пристигнали полицаи, линейка, пожарна, както и управителят на фирмата-превозвач, който е помагал на пътниците. Пред НДТ той потвърди, че поне в момента няма ранен с опасност за живота, както и изрази загриженост за водача на микробуса.
За известно време пътят Добрич – Варна беше затворен.
В информация от полицията се казва, че петима души са пострадали. Ранените са били приети около 13:00 часа в спешното отделение на МБАЛ-Добрич, каза за Дарик радио директорът на болницата д-р Светозар Байчев. Шофьорът на микробуса е със счупен крак,  жена и дете са със съчетани травми, мъж е с разкъсно-контузна рана, а друг мъж - с фрактура на ребра.
Всички ранени са хоспитализирани.
Снимки: Светослав ПЕТКОВ


Видеото можете да видите в групата ни ДОБРУДЖАНЦИ

https://web.facebook.com/groups/dobrudjanci/



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди