изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:08 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА





  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце на видния български ентомолог и Почетен гражданин на Добрич проф. Христо Контев. Да е здрав, да се радва на обичта на близките си и уважението на всички, които са имали честта на работят с него и които и днес ползват неговите разработки в своята дейност!
  • РОЖДЕНИЧКА днес е Кръстина Маринова - кореспондент на вестник „Труд“ във Варна. И макар вече да не е част от добричката журналистическа гилдия, Криси винаги ще остане приятелка на Добрич и на нас от НДТ! Днес я поздравяваме с пожелание за здраве, много поводи за искрена усмивка, много професионални находки и много светлина във всичко, с което се заеме!
  • ЦЕЛИ 11 РОЖДЕНИЧКИ бяха поздравени миналата вечер от своите приятелки – съдобротворките от дамски клуб „Майчина грижа“. Красивият, усмихнат празник, с който дамите пожелаха на своите рожденички здраве и много щастливо лято, се вихри сред неповторимата атмосфера на ресторант „Шатра“ на Иканталъка. И докато гледаха как светкавици озаряваха нощното море, дамите похапваха уникално приготвени рибни вкусотии и буквално взривиха дансинга с умението си както да тропат български хора и ръченици, така и да се впуснат в модерните ритми. Сред смях, дъжд и веселие госпожите от клуба си пожелаха една на друга усмихнато лято и си обещаха да се заредят с достатъчно позитивна енергия, за да продължат с благородната си мисия наесен!


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди