изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:18 EEST
ИВАЙЛО ДЕНЕВ ОТ ТЕРВЕЛ Е ШАМПИОН ПО ЕФЕКТИВНО ШОФИРАНЕ НА КАМИОНИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2018 Г.    
Новини
Ивайло Денев от Тервел е новият шампион по ефективно шофиране на камиони на България. Той се пребори за титлата на националния финал петото издание на състезанието Drivers Fuel Challenge, организирано от Volvo Trucks. Победителят постигна най-добри резултати на нелекото планинско трасе при тежки метеoрологични условия. Така той се пребори успешно с конкуренцията на останалите 17 финалисти, излъчени в регионални и вътрешни кръгове на шампионата, съобщи Радио Добруджа.



Тази година квалификационните кръгове на Drivers Fuel Challenge 2018 преминаха през осем български града през април. Денев е участвал на предварителния кръг във Варна.
На финала в Боровец най-добрите трябваше да покажат уменията си за шофиране на камион с ремарке с 18 тона товар, с три основни приоритета – безопасност, икономичност, ефективност.
С победата тервелчанинът получи правото да представи България на световното първенство, което ще се проведе през септември в Гьотеборг. В него ще участват 36 шофьори, които ще представят своите страни.
Почти не съм се подготвял за това състезание, но сега ще започна да се готвя за Световното в Швеция, сподели в ефира на Радио „Добруджа” Денев. Той отбеляза, че всички участници са били много добри, като резултатите на първите шест в класирането са с минимални разлики.
Зададеното време от организаторите е било 21 минути, а Денев е регистрирал 18.50 мин.
Той е собственик на транспортна фирма, която разполага с 10 камиона. Денев е на 45-години, има семейство и две деца.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди