изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:28 EEST
НЕПРАВОСПОСОБНИ И НАКАЗАНИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ШОФИРАТ    
Новини50-годишният М.И. от с. Рогозина е заловен да управлява колесен трактор с фалшиви табели и без книжка. Той бил спрян за проверка на 6 юли, около 17:25 часа, в град Генерал Тошево. Установено е, че регистрационните табели не са издадени за същото МПС, а при проверка в информационните масиви на МВР станало ясно, че М.И. е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му административно наказание за същото нарушение.

 
В района на град Тервел е спрян за проверка колесен трактор „ТК80” с добричка регистрация, управляван от М.М. (18 г.) от с. Орляк. При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му административно наказание за същото нарушение.
39-годишният Д.К. от Генерал Тошево е управлявал  колесен трактор „МТЗ” по пътя с. Преселенци - с. Малина, без шофьорска книжка и пиян. Цифровата индикация на техническото средство е отчела наличието на 1,1 промила алкохол в издишания от водача въздух. Д.К. е задържан за 24 часа.
На 7 юли, около 17:45 часа, по пътя  с. Медово, в посока с. Карапелит, е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения С.Д. (56 г.) от с. Фелдфебел Дянково. В хода на проверката е установено, че водачът е лишен от правоуправление по административен ред.
Без книжка и без регистрационни табели 47-годишният Е.А. от с. Коларци е управлявал мотоциклет. 20-годишният му съселянин М.С.  е заловен пък да шофира лек автомобил „Фолксваген” без регистрационни табели.
На 8 юли, около 22:15 часа, в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения Д.П. (23 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено, че водачът управлява МПС в едногодишен срок от наложено му наказание. Д.П. е задържан за 24 часа. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди