изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:04 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА




  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес от сърце на адвокат Йорданка Мишева, една от дамите, които преди години станаха учредителки на благотворителната организация "Майчина грижа". Да е здрава, да е обичана, да й се случват най-прекрасните неща, за които може да си помечтае и да се радва на много Добро и Светлина в живота си - казваме днес на г-жа Мишева!
  • РОЖДЕНИЧКА днес е куклената актриса Юлия Радева, която твори и цветни чудеса в прекрасния магазин „Юлена”. Здраве, успех във всичко красиво, с което се заеме, много добри приятели и много сбъднати мечти желаем на Юлия ние от НДТ!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на главния редактор на „Радио Добруджа” Петър Петров, който празнува утре. Здраве, лични и професионални постижения, много поводи за усмивка и безброй позитивни новини, отразени под неговото ръководство от колегите от радио „Добруджа“ желаем на Петьо!   
  • РОЖДЕН ДЕН в неделя празнува колегата Руслан Йорданов. Целият ни екип го прегръща горещо и му желае от сърце да бъде здрав, да бъде все така обичан от семейството си, да бъде все така зареден с работохолизъм и позитивна енергия. Желаем му да покори всички професионални върхове, които се „изпречат“ на пътя му, а свежите идеи, които той неуморно осъществява, да се „блъскат“ в главата му. И нека прекрасната му дъщеря Михаела – вече гимназистка, да продължи да бъде негова радост и гордост!
  • ИМЕН ДЕН в неделя имат всички, които носят прекрасните имена Владимир, Владимира, Владена, Влада, Влади, Господин. Нека техният светец ги дари със здраве, добри мисли, добри дела и добри приятели! А ние от НДТ специално честитим празника на колегата ни Владимир Димитров и колежката Владка Вълчанова – с пожелания за радост и много светли преживявания!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди