изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:21 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14-16.07.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14-16.07.2018


На 14 юли, около 02:50 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от К.Т. (40 г.) от град Балчик. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,21 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 юли, около 21:20 часа в района на гара-север в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, управляван от И.И. (25 г.) от град Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,53 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14 юли, около 02:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения Л.Г. (30 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин и метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14 юли, около 20:45 часа в с. Зърнево, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, без регистрационни табели управляван от Б.Х. (56 г.) от с. Зърнево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14 юли, около 21:10 часа в с. Стожер, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от Т.К. (48 г.) от с. Стожер. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,71 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14 ли, около 10:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с пострадал велосипедист в с. Методиево, обл. Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Опел”, управляван от Д.Д. (34 г.) от град Добрич при маневра заобикаляне на неравности по пътното платно блъска насрещно движещия се велосипед, задвижван с двигател. Вследствие на ПТП е пострадал водача на велосипеда на 48 г. от с. Малина, обл. Добрич. Същия е прегледа и освободен за домашно лечение с натъртвания по гърба. Водачите са с отрицателни проби за употреба на алкохол. ПТП е обслужено по административен ред.

На 14 юли, около 12:00 часа е извършена проверка на частен имот по ул. „Свещеник Павел Атанасов” в град Добрич. В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към водопреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 юли, около 22:30 часа в град Каварна е получено съобщение за жена в безпомощно състояние на до паркиран товарен автомобил „Даф” със софийска регистрация. По данни на шофьора на автомобила, 59-годишната жена се е подхлъзнала и паднала от кабината. Същата е настанена в МБАЛ Добрич с контузия на гръбначен мозък и парализа на крайници. Водача на МПС е задържан за 24 часа. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. По случая е образувано досъдебно производство.

На 15 юли, около 21:30 часа по ул. “Христо Ботев”  в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген” с ямболска регистрация,  управляван от И.И. (22 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 юли по пътя с. Батово посока с. Прилеп, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения Т.Т. (20 г.) от с. Одърци, обл. Добрич. При извършената справка в информационните масиви на МВР  е установено, че водача на автомобила е лишен от правоуправление. По случая е образувано бързо полицейско производство.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди