изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:19 EEST
ЗАДЪРЖАХА ДВАМА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА МАРИХУАНА    
Ред и сигурностС определение на Варненския окръжен съд обвиняемият за засяване, отглеждане и държане с цел разпространение на марихуана гражданин на Република Молдова Виталий Ч. е бил задържан под стража, с което искането на Окръжната прокуратура е било уважено. За съучастника му в отглеждането на марихуана в частен имот в село Кичево Любомир К. съдът е определил мярка за неотклонение „Домашен арест“, който Окръжната прокуратура във Варна ще протестира.


В петък, 13 юли 2018 г., в село Кичево под ръководството на прокуратурата служители на ОД на МВР и сектор БОП установяват, че в имот край селото  молдовският гражданин Виталий Ч. и Любомир К. отглеждат растения от рода на конопа. При претърсване в лабораторията са иззети 482 саксии с насаждения в ранен стадий на развитие и апаратура за отглеждане на марихуана. В гора край селото са намерени укрити 5 чувала с около 15 кг суха тревиста маса марихуана. По време на операцията са иззети и два мерцедеса.
С постановление на Окръжната прокуратура във Варна след повдигане на обвинения по член 354а, ал. 1 и по член 354в от НК двамата мъже са били задържани за срок до 72 часа с цел довеждането им пред съда за определяне  мерките им за неотклонение.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди