изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 05:35 EEST
ЗВЕЗДИТЕ НА ЦСКА-СОФИЯ ЗАПЛАШЕНИ С ПО-ТЕЖКИ САНКЦИИ ОТ ОЧАКВАНОТО    
Спорт Двама от основните футболисти на ЦСКА-София - Кристиян Малинов и Николай Бодуров, могат да отнесат по-тежки санкции от очакваното. Както е известно, двамата си изкараха глупави червени картони след края на срещата реванш от първия квалификационен кръг на ЛЕ между червените и Рига заради меле с противникови футболисти.


Според представителите на латвийците боят е започнал, тъй като Малинов е наплюл техен състезател. ЦСКА-София пък твърди, че Бодуров не е атакувал противникови играчи, а като капитан на отбора се е опитал да спре разправията.
Вече е ясно, че двамата червени футболисти няма да играят в четвъртък, когато тимът им посреща Адмира Вакер във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Това обаче е най-малкият проблем. Очакванията бяха, че Бодуров и Малинов ще бъдат санкционирани с максимум по две срещи. Лошото е, че в дисциплинарния правилник на УЕФА пише друго. Там е упоменато, че ако футболист обиди или нападне длъжностно лице или играч, за което получи директен червен картон, наказанието е три двубоя.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди