изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:36 EEST
АРСЕНАЛ ВКАРА ПЕТ НА ПСЖ, ДОБРО ЗАВРЪЩАНЕ НА ЙОЗИЛ    
СпортС доста от основните си футболисти като титуляри Арсенал логично надви Пари Сен Жермен с 5:1 в проверка в Сингапур, която е част от турнира International Champions Cup. Французите разчитаха главно на юноши и резултатът отразява разликата в класите.

От първата минута за “топчиите” започна Месут Йозил, който дори получи капитанската лента, което явно е част от стратегията на Унай Емери да го измъкне от психологическия срив заради скандалите около отказването му от националния тим на Германия. За халфа това бяха първи минути за това лято. Той вкара първия гол в 13-ата минута и напусна терена малко след изтичането на първия час.
Влезлите след почивката Александре Лаказет (67’,71’), Роб Холдинг (88') и Еди Нкетиа (90')  реализираха другите попадения на сметката на Арсенал, а Кристофер Нкунку беше изравнил от дузпа в 60-ата минута.
Преди няколко дни в първата си проверка в Далечния Изток “топчиите” отстъпиха на Атлетико Мадрид с 1:3 след дузпи. Преди седмица пък ПСЖ загуби със същия резултат от Байерн (Мюнхен) в спаринг в Австрия.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди