изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:44 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 2.08.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР  - ДОБРИЧ - 2.08.2018


  • На 1 август, около 13:50 часа в град Каварна е извършена проверка на лек автомобил „Нисан” с добричка регистрация, управляван от С.Г. (18 г.) от град Каварна. При последвалата проверка на водача на МПС за употреба на наркотични вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на опиати. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 1  август, около 21:30 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от Р.И. (23 г.) от град Генерал Тошево. При последвалата проверка на водача на МПС за употреба на наркотични вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 1 август, около 23:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Кранево, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Ровър” с хасковска регистрация, застига и блъска лек автомобил „Деу” с румънска регистрация. Вследствие на удара, лекия автомобил „Деу” напуска пътното платно и се спира в крайпътна гориста местност. От възникналото ПТП е пострадала 50-годипшна румънска гражданка, която след обстоен преглед е освободена за домашно лечение с повърхностни рани по тялото, без опасност за живота. Двамата водачи са с отрицателни проби за употреба на алкохол. По случая е взето отношение по административен ред.
  • На 1 август, около 15:10 часа е получено съобщение за извърщенма кражба от лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, паркиран в местността „Тузлата”, край град Балчик. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е извършил кражба на лични документи, мобилен телефон, касов апарат и сумата от 70 лева. По случая е образувано досъдебно производство.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди