изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:21 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 3-6.08.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 3-6.08.2018


  • На 3 август, около 08:20 часа е получено съобщение за извършена кражба на монофазен ел. мотор от частен имот, нходящ се на територията на с. Орляк, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 3 август, около 12:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от хотелски комплекс, находящ се в района на с. Топола, обл. Добрич. Установено е, че чрез използване на четец, неизвестен извършител е проникнал в два от апартаментите. По данни на тъжителите е извършена кражба на сумите от 920 евро и 600 лева от двата имота. По двата случая са образувани досъдебни производства.
  • На 3 август, е получено съобщение за извършена кражба в района на автогарата в град Добрич. Установено е, че за времето от 15:30 часа до 16:00 часа неизвестен извършител е извършил кражба на чанта с намиращите се в нея лични документи и сумата от 300 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 3 август, около 18:00 часа в град Балчик е задържан криминално проявения С.Г. (52 г.) от град Варна. Същия, като водач на лек автомобил „Сеат” с варненска регистрация, не изпълнява полицейските нареждания и извършва непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред срещу полицейските служители, спрели го за проверка. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 3 август, около 16:30 часа, в с. Дуранкулак, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед с добричка регистрация, управляван от криминално проявения Ц.Ц. (47 г.) от с. Дуранкулак. В хода на проверката е установено, че водача управлява МПС, без необходимото СУМС, като същото му е отнето по административен ред. От извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, поставените регистрационни табели на МПС са за мотопед марка „Хонда”. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 3 август, около 22:10 часа по ул. „България” в град Каварна е възникнало ПТП с материални щети. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,39 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Й.М. (48 г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 3 август, около 12:12 часа в град Тервел е възникнало ПТП с материални щети. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,1 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Ш.Г. (35 г.) от с. Колобър, обл. Силистра. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 4 август, около 01:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с полска регистрация, управляван от Б.С. (23 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на маетаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 4 август, около 01:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от неправоспособния водач Д.М. (26 г.) от с. Стожер, обл. Добрич. При извършената справка е установено, че регистрационните табели на МПС са издадени за лек автомобил „Ситроен”, който е с прекратена регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,09 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 5 август, около 11:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил със софийска регистрация, паркиран в района на къмпинг Крапец, обл. Добрич. Установено е, че чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в МПС. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 2 000 лева и перлена огърлица. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 5 август, около 09:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ленд Ровър” с чужда регистрация, управляван от Е.Е. (25 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 5 август, около 23:10 часа по околовръстен път на град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел”, без регистрационни табели, управляван от Н.К. (54 г.) от с. Дончево, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди