изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:22 EEST
Брутално: Петима ранени при зверското меле на пътя Ахелой-Поморие, колата се разпознава само по задната емблема (СНИМКИ 18+)    
Новини
Полицията съобщи подробности за мелето, което по-рано днес затвори пътя между Ахелой и Поморие. Катастрофата е изключително тежка. На снимките се вижда как полицаи и пожарникари правят първоначален оглед на инцидента, предава "Флагман". БМВ-то с пловдивска регистрация е буквално унищожено от сблъсъка. Автомобилът може да се разпознае единствено по емблемата, монтирана на багажника, който е и единствената здрава част от немското возило.


Две момичета, пострадали при катастрофата на пътя Ахелой - Поморие, са настанени в реанимацията на УМБАЛ - Бургас. Общо от катастрофата са пострадали три момчета и две момичета. Това Цветелина Рандева, говорител на ОДМВР - Бургас, цитирана от "Фокус". По думите ѝ водачът на лекия автомобил с пловдивска регистрация - 21-годишен украински гражданин, постоянно пребиваващ в България, е застигнал и се е блъснал странично в движещия се в посока Поморие влекач с ремарке. В автомобила са се превозвали три момчета и две момичета. И петимата пътници са в настанени в УМБАЛ - Бургас. Момичетата са в отделението по реанимация. Както БЛИЦ съобщи, пътят Ахелой-Поморие бе напълно затворен заради тежкия инцидент. На място имаше пристигнали екипи на спешна помощ, полиция и пожарна.
https://www.blitz.bg

Тежка катастрофа край Варна: Един загинал и четирима души в болница, сред които две деца и бременна жена

Един човек загина, а четирима души са сериозно пострадали при катастрофа между два автомобила на пътя Варна – Бургас в района на село Старо Оряхово. Движението в участъка на инцидента се извършва само в едната лента.

В тежко състояние в болница са настанени 2 деца, бременна жена и единият шофьор.


На място са изпратени екипи на пожарна безопасност, които са разрязали смачканите коли, за да извадят пострадалите.


Сигналът е подаден в 12:38 часа. По първоначална информация в завой челно са се сблъскали автомобил с българска и украинска регистрация.

Инцидентът предизвика километрични задръствания.

https://btvnovinite.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди