изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:24 EEST
Вълните изхвърлиха телата и на трите деца, изчезнали в морето край Дуранкулак    
Новини

Намериха и разпознаха телата на трите деца, удавили се в морето край Дуранкулак, съобщи пред БТА кметът на Шабла Мариян Жечев. Момчетата са открити на около километър от мястото на инцидента. Вчера в морето изчезнаха три деца от село Спасово, община Шабла. Четири деца на възраст между 12-15 години влизат да се къпят на неохраняем плаж край село Крапец.



В бурното море изчезват три от тях, а четвъртото успява да изплува на къмпинг "Космос" край Дуранкулак, където намира помощ от спасителите на БЧК. Те сигнализирали на телефон 112 за инцидента.  https://btvnovinite.bg

Откриха мъртви трите деца, изчезнали вчера край Дуранкулак

Телата на трите деца, удавили се в морето край Дуранкулак, са открити и разпознати, съобщи кметът на Шабла Мариян Жечев. Момчетата са открити на около километър в южна посока от мястото на инцидента, предаде БТА.
 
Вчера на неохраняем плаж изчезнаха три деца от шабленското село Спасово. Четири деца на възраст между 12 и 15 години около 13 часа влезли в морето, но само едно от тях излязло на брега, и то за да повика помощ. На мястото на инцидента пристигнал спасителят от охраняемата зона, но трите деца повече не са били видени в морето. Екипите на граничната полиция и района за управление на МВР в Шабла също не успели да открият децата. По информация на кмета на село Спасово Андреан Симеонов, децата са били на плаж в къмпинг „Космос“ с родителите си.
 
От два дни в Крайморска Добруджа духа силен североизточен вятър, който образува големи вълни в морето и прави плуването опасно, а на места и невъзможно. На плажа на къмпинг „Добруджа“ в Шабла вчера бе издигнат червен флаг и летовниците не влизаха във водата. А днес силният североизточен вятър продължи да духа.

Още четирима души са открити удавени в морето през последните два дни, съобщават от Областната дирекция на МВР-Бургас.
https://dariknews.bg/
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди