изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:24 EEST
Черна, кървава неделя! Нов ужас на пътя, жена загина в брутален инцидент с влак пред очите на съпруга си    
Новини
Влакът от Видин за София премаза кола на прелез между Брусарци и Дондуково, предаде Bulgaria on air. Автомобилът е бил управляван от 38-годишен мъж, а при удара е загинала съпругата му, която била на предната седалка. На прелеза нямало бариера. Шофьорът не изчакал необходимото време, не се огледал и ослушал. Колата потеглила и била отнесена от идващия влак.


Това е поредният пътен инцидент. Само за няколко часа в различни краища на страната. Трима души загинаха на пътя Първомай-Хасково, след като автомобилът им се ударил в ремарке на трактор. Причината е несъобразена скорост. Скоростта отне живота и на още двама души между врачанските села Борован и Добролево.


Черна неделя! Нови трупове на пътя след зверска касапница край Борован!

Тежка катастрофа с двама загинали и двама ранени е станала  на пътя между врачанските села Борован и Добролево, пише BulNews.bg.  Лека кола “Тойота” с врачанска регистрация е пътувала в посока Оряхово, когато се е забила на прав участък челно в идващия отсреща лек автомобил “Хюндай” със софийска регистрация. Катастрофата е станала пред очите на шофьор с унгарски ТИР, който спрял и подал сигнал на тел.112. При сблъсъка на място е загинала жената, която се е возила във врачанския автомобил. При удара е починал и шофьорът на “Хюнда”-я. Водачът на “Тойота”-та и мъж от другата кола са откарани в болниците в Бяла Слатина и Враца. Шофьорът на японската кола е 34-годишен мъж от София, който е в спешното във Враца с политравма в изключително тежко състояние. Другият пострадал е в Бяла Слатина със счупен крак и най-вероятно в следващите часове и той ще бъде транспортиран до областния град. Не е ясно какво е довело до челния удар. Вероятно обаче и двете коли са се движели с висока скорост, тъй като при сблъсъка “Хюнда”-ят е изхвърчал в полето край пътя, а щетите по двете возила са сериозни.

Лъснаха още нарушения, свързани с трактора-убиец, погребал трима мъже край Първомай

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/lsnakha-oshche-narusheniya-svrzani-s-traktora-ubiets-pogrebal-trima-mzhe-kray-prvomay-snimkivideo_news619818.html
Черна неделя! Нови трупове на пътя след зверска касапница край Борован!

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/intsidenti/katastrofi/cherna-nedelya-novi-trupove-na-ptya-sled-zverska-kasapnitsa-kray-borovan-snimki_news619845.html
Лъснаха още нарушения, свързани с трактора-убиец, погребал трима мъже край Първомай


Тракторът, в който тази сутрин се сблъска автомобил и загинаха трима мъже, постоянно се движил в този участък без светлини. Това твърди пловдивчанин, който често минава през този път. Той е изключително натоварен, тъй като това е единият от маршрутите към граничния пункт „Маказа“, пише trafficnews.bg. „Проверете регистъра на телефон 112. За въпросния трактор съм подавал сигнали, тъй като се движи без светлини. Последна дата на сигнала е 26.07.18 г. между 5.00 и 5.30 часа. Въпрос на време беше този инцидент да се случи.Местната полиция дреме в центъра всяка нощ, а за тези трактори няма никаква реакция от тяхна страна. За този случай трябва да има наказани, не искам да се покрива, тъй като толкова души загинаха напразно“, казва мъжът. Той разказа, че този трактор излиза през летните месеци всеки ден около 5 часа без светлини на изхода на Първомай към Бяла река до близките оранжерии. „Самият аз бях на косъм от инцидент. Веднъж ме засече, защото зави пред мен към оранжериите. Добре, че карах с 80 км/ч и успях да намаля, но ако бях с 20 метра по-напред нямаше да имам шанс да го избегна“, пише пловдивчанинът.


Припомняме, че ударът е станал точно в този времеви интервал, а животът си загубиха трима мъже на 25,29 и 30 години. Алкохолната проба на водача на трактора,който е бил без светлини, е отрицателна,като той е задържан за 24 часа.
https://www.blitz.bg



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди