изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:25 EEST
Путин готви голяма изненада за външния министър на Австрия    
По света Руският президент Владимир Путин ще бъде гост на предстоящото бракосъчетание на министърката на външните работи на Австрия Карин Кнайсъл и Волфганг Майлингер, твърди днес в. "Кронен цайтунг". Според виенското издание Путин ще дойде на сватбата като неочакван гост. Церемонията ще се състои в южната част на австрийската провинция Щирия сред лозови масиви в събота, 18 август.

Първоначално било предвидено бракът да бъде сключен в община Гамлиц, но впоследствие бил избран друг вариант, пише "Монитор".
Преди няколко дни пресслужбите на Кремъл и на германското канцлерство съобщиха, че в същия ден Путин ще бъде приет от германския канцлер Ангела Меркел в нейната резиденция Мезеберг край Берлин за преговори. Освен това няма никакви данни Путин да е в приятелски отношения нито с булката, нито с младоженеца.
Междувременно стана ясно, че Путин е изразил готовност да се срещне лично с лидера на Северна Корея Ким Чен Ун, съобщи държавната агенция КЦТА. Путин заявява това в телеграма до Ким по случай отбелязваното на 15 август освобождение на двете Кореи през Втората свободна война.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди