изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:47 EEST
От средата на седмицата МБАЛ Добрич е без скенер    
Здраве Повреда в изключително необходимата и скъпа апаратура я извади извън строя и постави  2/ 3 от отделенията  в болницата пред сериозно изпитание. Въпреки това,  нито един  пациент нуждаещ се от изследвания със скенер не е лишен от него.   Временно МБАЛ Добрич използва  услугите на скенера в Балчик,  като организира за своя сметка транспорт за пациентите до белият град .


Между 250 000 и 300 000 лв.  струва ремонта на скенера. Ръководството на болницата търси начини да се справи с проблема , за който отдавна  общински и държавни институции   са алармирани и са наясно с него.

Във връзка с разпространяваната в публичното пространство информация, че предстои закриване на Инфекциозно отделение  в МБАЛ Добрич, ръководството на болницата заявява,  че тази информация на отговаря на истината. Не се планира закриване както на Инфекциозно отделение така и на отделенията УНГ и Кожно.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди