изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:55 EEST
Здравният министър обеща съдействие за закупуване на нов скенер за МБАЛ Добрич    
ЗдравеНа среща,  организирана от народният представител Даниела Димитрова изпълнителният директор на МБАЛ Добрич, д-р Светозар Байчев  се е срещнал и разговарял  с министърът на здравеопазването Кирил Ананиев .

Д-р Байчев е запознал министър Ананиев с проблемите на болницата в града и най- вече от  спешната нужда на болничното заведение от нов скенер. Припомняме, че в средата  на август  старият скенер, който е на пределна възраст,  се повреди а средствата необходими за ремонта му надхвърлят 250 000 лв.

По време на разговора, министър Ананиев е изразил учудване и загриженост, че такова голямо болнично заведение е останало без така необходимата техника и е обещал да съдейства в  проектобюджета да бъдат предвидени средства за закупуване на нов скенер за болницата в Добрич .

Ръководството на здравното заведение се надява новият скенер да поеме основният поток от пациенти, а старият да се ремонтира и да послужи като резервен в случай на необходимост. 

МБАЛ Добрич

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди