изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:44 EEST
Испански общинари в минута мълчание за удушена българка    
По света
Шейсетгодишната българка, която бе удушена най-вероятно от партньора си в земеделския район на Испания Ориуела, е била мъртва поне 8 часа, след като е било получено обаждането от извършителя, пише местният The Leader. Заподозряният убиец е 57-годишен българин и, въпреки че сам е докладвал за убийството по телефона, след пристигането на полицията, отказвал да каже каквото и да е повече.


Обаждането е било направено около 7,45 сутринта на 28 август и, въпреки че първоначално се е смятало, че жената е починала току що, аутопсията показала, че е била мъртва от поне 8 часа. Убийството е станало в двуетажна сграда, намираща се в селото Буена Вида в покрайнините на Ориуела де Десампарадос. Когато пристигнали агентите и парамедиците, всичко, което можели да сторят било да обявят смъртта на жената. Според разследващите българката е обмисляла раздяла с мъжа, с когото живели заедно 20 години, въпреки че в момента никак не била в ситуация да си позволи подобно нещо, тъй като страдала от продължителна болест и заради това нямала възможност да работи и да има каквито и да било доходи. Заподозряният извършител е задържан под стража. Испанският вестник отбелязва, че убитата не е подавала приживе никакви оплаквания, техните съседи също не са забелязвали нещо притеснително в поведението на двойката. Служителите на общината в Ориуела излязоха пред сградата и почетоха паметта на българката с минута мълчание (на снимката).

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди