изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:44 EEST
Катастрофа затвори двупосочно път Е-79 при Струмяни    
Новини
Не толкова тежка се оказа катастрофата, станала край Струмяни тази сутрин и заради която главен път Е-79 бе затворен в продължение на два часа. Катастрофата стана около 7.30 часа. Удариха се лек автомобил "Опел" с румънска регистрация и микробус с българска, предаде БГНЕС.


При инцидента пострада един човек, който се транспортира за МБАЛ Сандански. За щастие той е без опасност за живота. Към 9.30 часа движението в района е възстановено.
https://www.blitz.bg
Не толкова тежка се оказа катастрофата, станала край Струмяни тази сутрин и заради която главен път Е-79 бе затворен в продължение на два часа. Катастрофата стана около 7.30 часа. Удариха се лек автомобил "Опел" с румънска регистрация и микробус с българска, предаде БГНЕС. При инцидента пострада един човек, който се транспортира за МБАЛ Сандански. За щастие той е без опасност за живота. Към 9.30 часа движението в района е възстановено.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/intsidenti/katastrofi/podrobnosti-za-meleto-zatvorilo-ptya-za-grtsiya_news624383.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди