изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:57 EEST
НИКОЛАЙ БАНКОВ ПОДПИСА С БОТЕВ (ВРАЦА)    
Спорт

Отборът на Ботев (Враца) засили конкуренцията на вратарския пост, след като привлече в редиците си добричлията Николай Банков. Доскорошният страж на полския Рух (Хожув) до последно изчакваше предложение от чужбина, като в крайна сметка избра да продължи кариерата си в редиците на врачани. С привличането на бившия вратар на Спартак (Варна), Миньор (Перник), Хасково, Пирин (Благоевград), Добруджа и Локомотив (Горна Оряховица) се изпълни желанието на треньора на вратарите Илиян Василев на този пост да има повече от зверска конкуренция.



За последно влезлият преди време в полезрението на националния селекционер Петър Хубчев страж записа 18 мача като титуляр за Рух и неведнъж бе над всички в редиците на “небесносините”. Нещо повече, в края на 2018-а стражът получи огромно признание, след като бе избран от феновете за най-добър играч през първата част на кампанията.

Добруджанецът можеше да запише още повече мачове на сметката си, но първоначално нямаше право да бъде картотекиран заради наложена забрана на клуба от страна на местната футболната федерация, а впоследствие получи и фрактура на крака при историческата победа с 2:1 като гост в дербито с ГКС Катовице.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди