изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:10 EEST
ФРАНК РИБЕРИ: ЩЕ ИГРАЯ ДО 38 ГОДИНИ    
Спорт Полузащитникът на Байерн (Мюнхен) Франк Рибери планира да продължи състезателната си кариера до 38-годишна възраст. Французинът не изключва вариант след края на кариерата си да се завърне в баварския клуб на ръководен пост. "Искам да играя до 38 години. Това е напълно реално. Байерн е моето семейство.

След края на кариерата си може да се върна тук в друга роля. В отлични отношения съм с треньора Ковач. Нико отлично знае точно колко игрово време да ми даде", каза Франк Рибери пред сайта на Бундеслигата. 35-годишният Рибери играе за Байерн от 2007 година. Той е осемкратен шампион на Германия и петкратен носител на Купата на страната. Веднъж спечели Шампионска лига с баварците, както и Световното клубно първенство и Суперкупата на Европа.

Междувременно холандският ветеран на Байерн (Мюнхен) Ариен Робен сподели, че се чувства във великолепна физическа форма независимо от своите 34 години. "Аз съм на такава възраст, че трябва да се наслаждавам на всеки момент. Понякога си мисля какъв късметлия съм да играя пред пълните трибуни на "Алианц Арена". Не знам още колко дълго ще продължи това, но годините не ми тежат. Чувствам се много добре и искам това да продължи още дълго", коментира Робен пред официалния сайт на Бундеслигата. Холандецът започна страхотно новия сезон, като отбеляза два гола в първите три кръга.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди