изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:56 EEST
САЛАХ: СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ЛИВЪРПУЛ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ШАМПИОНСКАТА ЛИГА    
Спорт Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах е уверен, че неговият отбор може да спечели Шампионската лига. Миналия сезон "червените" бяха победени от Реал (Мадрид) на финала. "Ливърпул е играл срещу отбори, които са печелили Шампионската лига и преди, но ние все пак успяхме да стигнем до финала, така че, разбира се, можем да спечелим Шампионската лига. Сигурен съм, че можем да се преборим.

Можем да спечелим и шампионата на Англия. Не искам да оказвам натиск върху отбора, но всичко е възможно", заяви Салах пред "Франс футбол".

Междувременно защитникът на Пари Сен Жермен Дани Алвеш посочи настоящия носител на трофея в Шампионската лига Реал (Мадрид) като основен кандидат за спечелването на титлата за четвърта поредна година. Според бразилеца Реал остава много опасен, макар че се раздели през лятото с голмайстора си Кристиано Роналдо. "Не съм съгласен с мнението, че Реал е станал слаб отбор без Роналдо. Преди играта на тима се градеше около него, докато сега опасността идва от всички посоки. Разбира се, че загубата на играч като Роналдо е голяма за всеки един тим, но Реал си е Реал и винаги е фаворит", коментира бившият играч на Барселона.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди