изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:26 EEST
БИВШ ЗАТВОРНИК, УБИЛ СЪЖИТЕЛКАТА СИ ПО ОСОБЕНО МЪЧИТЕЛЕН НАЧИН, ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕ 27 ГОДИНИ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА    
НовиниБившият затворник Красимир А., който уби по особено мъчителен начин жената, с която живеел на семейни начала, бе осъден вчера от състав на Варненския окръжен съд на 27 години лишаване от свобода при първоначално строг режим. Присъдата бе произнесена при условията на съкратено съдебно следствие, с цел получаване на наказание, намалено с една трета.

Така произнесената присъда доживотен затвор за жестокото убийство на 18-годишната родилка Надежда бе намалена на 27 години лишаване от свобода.  23-годишният подсъдим призна всички факти и обстоятелства в обвинителния акт на Окръжната прокуратура във Варна, отказа се в съдебна зала от събиране на други доказателства и от разглеждане на делото срещу него по общия ред.
На 7 ноември 2017 година Красимир пребил до смърт 18-годишната жена, с която живеел на семейни начала от половин година. Надежда родила дете от друг мъж на 22 октомври и го изоставила. В деня на умишленото й убийство между двамата избухнал скандал, прераснал във физическа разправа. С ритници и юмруци подсъдимият причинил множество травми по главата и тялото на жената. Като причина за смъртта съдебномедицинската експертиза сочи мозъчни хематоми, получени от жестокия побой.
Състав на Варненския окръжен съд уважи частично предявените граждански искове на майката на Надежда и нейния син. С присъдата Красимир трябва да заплати обезщетение за претърпените неимуществени вреди в размер на 210 000 лева.
Осъденият има зад гърба си шест ефективни присъди. Последната е изтърпял на 20 октомври 2016 г.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди