изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:06 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧ НИ КАНИ ДА ХОДИМ ЗАЕДНО    
Новини Община Добрич, съвместно с ОП „Спортни имоти“, организира на 11.10.2018 г. от 10.00 ч. в СК „Простор“ отбелязването на Световния ден на ходенето. Стартът на проявата ще бъде даден пред СЗ „Добротица“. Всички желаещи да се включат в спортната проява ще изминат маршрут по алеите на СК „Простор“, достъпен за всички, независимо от пол и възраст.


Световният ден на ходенето е една от най-масовите  спортни прояви на Международната асоциация спорт за всички /ТАФИСА/. Тя има за цел да популяризира здравословния начин на живот, чрез практикуване на най-леснодостъпната и естествена физическа активност - ходенето. Българска асоциация „Спорт за всички“ организира за 26-и пореден път Световен ден на ходенето - Национална спортна проява за цялата страна.
За участниците в спортния празник е предвидена томбола, в която с предварително попълнен талон може да участва всеки. Наградите - раници, топки, ракети за бадминтон, въженца за скачане, хилки за тенис, са осигурени от Община град Добрич, а тениските - от Българска асоциация „Спорт за всички“.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди