изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:28 EEST
НЕПРАВОСПОСОБНИ ШОФИРАТ БЕЗ РЕГИСТРАЦИОННИ ТАБЕЛИ    
Ред и сигурностТрима шофьори без книжки са засечени да управляват МПС без регистрационни табели, съобщават от полицията.


На 12 октомври, около 13:10 часа, в района на с. Смолница е спрян за проверка колесен трактор „ЮМЗ”, без регистрационни табели, управляван от неправоспособен водач на 34 г. от с. Пчелина, обл. Разград.
На следващия ден, около 16:25 часа, в с. Карапелит е спрян за проверка мотопед без регистрационни табели, управляван от неправоспособен водач на 17 години от с. Карапелит. По случая е съставен АУАН по ЗДвП и е образувано бързо полицейско производство.
На 13 октомври, около 17:55 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП в град Генерал Тошево. Установено е, че 27-годишен мъж от с. Присад, водач на мотопеда, губи контрол над МПС и се блъска в паркиран лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация. Вследствие на инцидента водачът е с фрактура на нос, настанен в МБАЛ - Добрич, без опасност за живота. В хода на проверката е установено, че мотопедът е без регистрационни табели и водачът е неправоспособен. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди