изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:38 EEST
СТРАШЕН ИНЦИДЕНТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО /ОБНОВЕНА/    
Новини
Жестока катастрофа с тир е станала на Околовръстното на София, близо до разклона за с. Казичане, в посока Ботевградско шосе. Това алармира пред БЛИЦ очевидец на инцидента. Тежкотоварен камион се е преобърнал и се е влачил по шосето, като през това време е отнесъл указателни табели и електрически стълб.


Накрая се е спял в ливада до пътя. По думите на читателя ни шофьорът на тира е заклещен в превозното средство. Все още не е ясно какво е състоянието му. Не се знае и каква е причината за инцидента. На място има полиция и пожарна.
*******
Пострадал е водачът на камиона. Той е в тежко състояние. Това съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ – София Катя Сунгарска, цитирана от "Фокус".  „Човекът е с гръдна, коремна и лицево-челюстна травма. В момента колегите го стабилизират и го подготвят за транспортиране. В Окръжна болница ще бъде хоспитализиран. Доколкото разбирам е чужд гражданин“, заяви Сунгарска. Сунгарска уточни, че дълго време пожарната се е опитвала да извади пострадалия от ТИР-а.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди