изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:58 EEST
НЕ ДОПУСКАМЕ ВАЖНИ ДЕЙНОСТИ ПО ВОДНИЯ ЦИКЪЛ, КОИТО ДА НЕ СА ПРОСЛЕДЕНИ ОТ КОНТРОЛЬОРИТЕ    
НовиниСтроителите на водния цикъл на Добрич понякога оставят след себе си необезопасени изкопи - това е един от сериозните сигнали, получени в общината, коментира зам.-кметът арх. Боян Коларов. По думите му това се случва, защото строителите се стремят да работят бързо и когато се изнасят от един обект на друг, оставят необезопасени изкопи, което е опасно за хората.


Имало и сигнали за запрашеност, но строителите вече работели с автометли.

Арх. Коларов увери, че когато има сигнали за неблагополучия, контролиращите органи връщат изпълнителите да свършат работата отново. „Качеството на работата е оптималното, което може да се получи за сроковете, които имаме. Притиснати сме от времето,  защото проектът трябва да приключи в рамките на 2019 година. В противен случай може да загубим възможностите за финансирането на проекта”, заяви зам.-кметът.

Той подчерта, че за качеството на работата се следи доколкото е възможно денонощно.

По думите му, се е случвало контролните органи да поискат да се отвори вече заринат изкоп, за да се провери как е положена тръбата. „Не допускаме полагане, което да не е проследено. Защото може да се окаже един ден, че новите тръби са пробити или с лошо направени снадки”, заяви арх. Коларов.



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди