изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:12 EEST
Красивата Арасели Арамбула Хакес - Доня Сандовал /СНИМКИ/    
Култура
Жертва или тиранин е главната героиня в премиерната за родния ефир романтичната мексиканска драма? Отговора зрителите на DIEMA FAMILY ще открият в теленовела „Доня Сандовал“, вдъхновена от реални събития и романа на Ромуло Галегос „Доня Барбара”. Историята разказва за необикновения живот на Алтаграсия Сандовал – съвършено красива и преуспяла жена с разтърсваща тайна от миналото. Тази тайна е и причината тя да се превърне в неумолимата Доня, която е днес.

 


Силното екранно присъствие и външността на актрисата Арасели Арамбула дават възможност на създателите на поредицата да създадат многопластовия образ на „Доня Сандовал”. Като малка главната героиня губи родителите си в жестоко престъпление, а по-късно става и жертва на насилие. Тези ужасяващи събития превръщат Алтаграсия в коравосърдечна и амбициозна жена. Единственото й желанието е да управлява империя от успешен бизнес, служеща за инструмент за раздаване на безмилостно правосъдие. Без да очаква, обаче, това ще я отведе до непознати и плашещи за нея чувства – любовта към дете и силно приличане към мъж.
Успехът на „Доня Сандовал“ се дължи не само на въздействащия сюжет, но и на майсторското му пресъздаване. След излъчването й в Мексико и САЩ, поредицата се превръща в най-рейтиниговата премиера на Telemundo от години насам и една от най-високо харесваните испаноезични продукции.  vesti.bg

Арасели Арамбула Хакес (на испански: Aracely Arámbula Jaques) е мексиканска актриса и певица.


Родена е на 6 март, 1975 г. в мексиканския град Чихуахуа. Има по-голям брат - доктор Лео Арамбула, който е неѝн мениджър. Започва кариерата си като модел на 13 години. Поради любовта си към актьорската професия на 17 години се мести в Мексико Сити. За първи път играе във филм на 19-годишна възраст. Заради здравословен проблем през 2005 отсъства дълго от сцената и се завръща през 2009 г. Има двама синове от съпруга си - мексиканския певец Луис Мигел - Мигел и Даниел.








 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди