изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:15 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА



  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес с обич и уважение на д-р Кремена Митева – главен уредник на Дом-паметник „Йордан Йовков.“ – една дама, която може да бъде наречена жива енциклопедия за живота и творчеството на Певеца на Добруджа. Но най-вече – един прекрасен, добър, отзивчив човек, когото с радост наричаме свой приятел. Да си жива и здрава, Креми, от добро да не се отървеш, както ти, така и прекрасното ти семейство, да се радваш на безброй сбъднати мечти и поне на една бял лястовица!
  • РОЖДЕНИЧКА днес е Камелия Койчева – общински съветник и преподавател в Колеж Добрич. С много обич всички от НДТ честитим на прекрасната дама празника и й желаем здраве - за нея и всички добри хора в семейството й, желаем й много успехи, желаем й много сбъднати мечти, много приятели и много оптимизъм и много добро и светлина!
  • ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес на г-жа Ивана Митева – дългогодишен работник в системата на „Държавен архив“, която преди 22 години „изрови от пепелта“ съществуването в Добрич на дамски клуб „Майчина грижа“ – за го възкреси, заедно с други ентусиастки и той да поеме по своя добротворчески път. Здраве и много светлина и добро в живота желаем на Ваня на нейния рожден ден!
  • РОЖДЕНИК днес е общинският съветник от групата на ГЕРБ в Добрич Красимир Иванов. Да е здрав, да му се случват самото хубави неща в личен и служебен план и да работи с ентусиазъм и непресекваща енергия за доброто на добричлии му желаем ние от НДТ!
  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес и на екс депутата Сияна Фудулова – с пожелания за здраве, много обич и много успехи във всичко добро, с което се заеме!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди